Onze
conciërges

Onze conciërges zijn meer dan een handyman, het zijn de ogen en oren binnen het gebouw. Periodiek komen onze concierges bij u in het gebouw langs om te kijken of er nog alles er nog netjes bij staat en er geen visuele gebrekenzijn, tijdens deze ronde hebben ze ook tijd en aandacht om de kleine klusjes uit te voeren, van losse schroeven op een stoel tot het ophangen van een whiteboard ze kunnen het allemaal.

Er worden vaste routes gereden, waardoor de concierges regelmatig in de buurt van uw gebouw komen en kunnen kleine losse taken direct worden meegenomen.
Voor grote en urgente taken worden onze ambulante conciërges ingezet. Dit kan een verhuizing of een kleine verbouwing zijn. Ook kunnen ze bijvoorbeeld het jaarlijks na lopen van de meubels, verlichting of deur beslag.

ProeXas is natuurlijk expert op het gebied van gebouwtechniek, dus bij complexere zaken kan er direct met onze adviseurs of beheerders geschakeld worden en direct een goed advies, aanbieding of vaak zelfs direct een oplossing gegeven worden.
Hiermee onstaat er een one-stop-oplossing voor het beheer van uw gebouwen.

Voor de werkzaamheden maken wij gebruik van een team eigen mensen, maar hebben beschikking over een netwerk van 200+ gepenionsioneerde vakmensen, welke wij flexibel kunnen inzetten op verschillende disciplines. Deze vakmannen hoeven niet meer te werken, maar vinden het geweldig om hun kennis en ervaring in te zetten voor ons en onze klanten.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Cookies
Copyright 2023 © ProèXas